Ervaar Robert Monroe’s originele programma rond exploratie van het menselijk bewustzijn.

Gateway Voyage is een transformatie-programma dat je vermogen zal optimaliseren om verder, dieper en sneller naar verschillende dimensies van je bewustzijn te gaan.

Ontdek de kracht van meeslepende hersengolven op bewustzijn, gedrag, gedachten en emoties en lees hieronder de ervaringen van onze deelnemers.

“ Volgende ervaring had ik toen ik na de Gateway Voyage thuis kwam:

Toen ik op m’n bed lag duurde het niet lang voordat ik ‘wegdreef’. Vlak voordat ik in die diepe ‘deltaslaap’ viel merkte ik dat ik uit m’n lichaam ging. WAUW! Ik heb het vaker meegemaakt maar nog nooit zo helder. Ik focuste op de deur en de trap en ik zweefde de trap af. Mijn gezichtsveld was vlak boven de treden. Het ging allemaal heel snel. Beneden aangekomen was ik opeens in de woonkamer. Ik herinnerde mij later niet of ik erdoor heen was gegaan. Mijn hond zag mij en kwam naar mij toe en liep allemaal rondjes om mij heen. Ik aaide haar en merkte toen dat ik met mijn hand door haar heen ging. Bizar maar wel leuk! Toen focuste ik me op de keuken en de tafel. Ik zweefde er naartoe maar kon mijn dochter niet goed zien. De keukentafel stond niet helemaal op zijn plek. Het was net een beetje anders dan anders. … Als je een Out of Body hebt dan ziet de werkelijkheid er een fractie anders uit. 

Daarna was ik opeens terug in m’n lichaam. Gelijk daarna kreeg ik een gevoel alsof al het bloed in m’n lichaam naar m’n hartgebied werd gepompt en moest ik als het ware op adem komen. En dit gebeurde allemaal voor mijn gevoel binnen een fractie van een seconde en zonder dat ik mijn lichaam in die tussentijd bewogen heb. Daarna ben ik in slaap gevallen voor twee uurtjes. Een heerlijke slaap.” Priscilla T.

“De Gateway Voyage gaf me een heel nieuwe kijk op mijn spiritualiteit en mijn hele leven in het algemeen. Ik had het gevoel van volledige vervulling, en tegelijkertijd een verlangen naar meer. Het bleek de ervaring van mijn leven.” Tom T.

“ Ik volgde voor de tweede keer de Gateway Voyage. Het was opnieuw heel sterk-zoals alle andere progarmma’s die ik mocht meemaken. Mijn vermogen om te mediteren werd hersteld, alsook mijn vermogen om “voorbij het normale” te zien.” Miguel V.d.H.

“ Hoe kan je een ware gebeurtenis catalogiseren die je hart raakt en je een poort geeft naar Wie Je Bent? Gateway Voyage was één van de wildste en rijkste ervaringen van mijn leven!” Anne C.

“De Gateway Voyage was voor mij het hoogtepunt van het jaar. Het was zo fijn en goed om zoveel gelijkgestemde mensen te ontmoeten. Ik hou er ook een aantal goede vrienden aan over.” Ina L.

“Dit verandert je leven! Knap werk !!! Ik voel me uitzonderlijk gezegend dat ik kon deelnemen. Dankjewel!” Willem G.

 

                                           Ja, ik ben klaar om te verkennen!